Børnehaven - en del af Starup Børneby

I små og trygge rammer skaber vi en varieret og spændende hverdag for børnene. Vi prioriterer at bruge nærmiljøet til aktiv hverdag.

-u0t1KEQ

Hverdagen i børnehaven fortsat

Vores børnehave er en aldersintegreret børnehave normeret til 60 børn inklusiv 4 vuggestuepladser. Vi har i øjeblikket 30 børn i huset. Vi er en del af Starup Børneby, hvilket betyder, at vi har et tæt samarbejde med skolen og SFOen. Børnene i børnehaven er sammen med SFO-børnene i morgentimerne inden skolestart og på skolefri dage.

I vores hverdag veksler vi mellem aktiviteter inde og ude. I det pædagogisk arbejde med børnene, arbejdes der med de af ministeriet seks fastsatte læringsplantemaer: 1. alsidig, personlig udvikling, 2. Social udvikling, 3. Kommunikation og sprog, 4. Krop-sanser og bevægelse, 5. Natur, udeliv og science, 6. Kultur-æstetik og fællesskaber.

Udeliv er et højt prioriteret tema hos os med daglige gåture ud af huset i de forskellige grupper. Vi har i nærmiljøet rigtig gode omgivelser, som vi inddrager til at skabe gode oplevelser for børnene. Med få børn i børnehaven har vi mulighed for at være tæt på det enkelte barn og dets behov. Vi arbejder målrettet med, at alle børn er en aktiv del af fællesskabet.

Åbningstider i Starup Børnehave

Mandag-torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-15.45

Se også lukkedage

Man - Tor

Lør - Søn

Lukket

statistics pattern

Nøgletal og statistik

Oversigt over antal pladser i Starup Børnehave, indmeldte børn, antal medarbejdere og medlemmer i Fællesbestyrelsen.

Børn indmeldt

Personer i fællesbestyrelsen